9.10.15

Ремонт кавоварки, кавомашини Львів


 

Найпоширенішими поломками є вихід з ладу бойлера, помпи, термостата. Також часто необхідно проводити чистку дозатора, навіть самі Дорогі фільтри не справляються з нашою жорсткою водою у Львові. У профілактичних цілях, виробники рекомендують з періодичністю максимум 3 рази на рік (залежно від завантаження) проводити декальцинацію, іноді зі зміною прокладок.
Можливі поломки:

  • Кавоварка не включається
  • Кавоварка включається але не йде подача води
  • Ковомашина працює але робить холодну або занадто гаряче кави
  • З різних отворів виливається вода (протікають прокладки)
  • Все працює але заварюється слабка кава...
   Як уникнути ремонту:
Працездатність будь-якої техніки, кавове обладнання не виняток, залежить від сукупності безлічі причин

  • якості монтажу і установки,
  • правильності налаштування,
  • проведення первинного інструктажу з правил експлуатації,
  • правильної підготовки місця, де буде встановлено кавовий апарат.
   Саме ці фактори впливають на те, якого якості кави ви будете пити. При їх дотриманні ремонт кавоварки, або кавоварки навряд чи знадобиться. Однак у випадку зношування деталей, некоректної експлуатації або використання кави низької якості без діагностики, а також додаткового обслуговування просто не обійтися. Якщо раптом вам знадобиться ремонт кавоварок у Львові, звертайтеся в компанію
Високий рівень обслуговування, який ми можемо запропонувати вам, неможливо не оцінити.
Компанія пропонує якісні послуги сервісного обслуговування і ремонту простих і професійних кавоварок, кавоварок італійського виробника Saeco.
Ремонт таких моделей як: Vienna, Vienna Digital, Spidem Villa, Magic deLux, Magic deLux Redesign, Magic Comfort, Magic Comfort Redesign, Royal Digital, Royal Professional, Royal Cappuccino, Incanto Classic, Incanto Digital, Incanto deluxe, Incanto Sirius, Taleo Touch Plus, Taleo Ring Plus X small, Odea .

   Більше про послуги:
Ремонт кавоварок та кавового обладнання ( заміна дефектних і досягли максимального ступеня зносу вузлів і агрегатів кавоварки ).

Сервісне обслуговування кавових машин (профілактика) - комплекс робіт включають в себе: очищення від накипу, кавового жиру, мастило робочого блоку, загальну чистку і контроль кавового обладнання.
Чистка кавоварки від накипу (видалення накипу, decalcify, descale) - процес видалення карбонатів кальцію і магнію з внутрішнього водного тракту (бойлер, трубки високого тиску, насос і т. д.).
Чистка кавомашини від кавового жиру (clean, rinsing cycle) - процес видалення відкладень кавового жиру з внутрішніх частин робочого блоку і всього кофейногфо тракту з застосуванням Спеціальних засобів.
Контроль кавового обладнання - зовнішній контроль функціонування основних вузлів і агрегатів, контроль якості приготування напою(помел, закладка, температура). Діагностика кавоварки - перевірка всіх вузлів і агрегатів на працездатність і ступінь зносу.

Немає коментарів:

Дописати коментар